lördag 7 mars 2009

Helt galet!

Dags för löprunda idag igen och hör och häpna, jag lyckades springa en hel kilometer utan att behöva stanna. Alltså fatta! Det är är stort för mig och ger mig gott hopp om att jag faktiskt kommer att klara springa Vårruset.

Men nog om mig. Vår toka till dotter har bestämt sig för att vagnvägra. Detta har hon lägligt nog bestämt sig för att göra samtidigt som hon växt ur alla sina skor. Så om vi överhuvudtaget ska få ut vår smulan i friska luften får vi passa på då hon däckar i vagnen. Pust och suck!

Vi bestämde för ett tag sedan att vi måste införskaffa en ny vagn eftersom det visat sig att vår vagn inte är stor nog för en bebis som är över 80 cm lång. På grund av våra köpavagn-funderingar fick vi erbjudandet att låna och prova en Brio Race av familjen Skoglund. Det blev tyvärr ingen provning, inte utonhus i alla fall, för Selma fick ett tokspel och vi fick snällt traska hem igen. Pust och suck! Nåväl, denna Brio är något vi funderar på. Dock tar vi tacksamt emot fler förslg på vagnar. Inte svindyrt, lätt, inte för stort men tillräckligt stadigt för vintern och såklart snygg.

Nej, nu tillbaka till Melodifestivalen. Heja Af Ugglas!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vi såg just att de säljer en sån vagn som vi har, fast i annan färg, på blocket. 900:- vi köpte den begagnad för de dubbla. Skitbra och smidig! Ett tipps! Hoppas allt e bra med er å lycka till med springandet!!

Anonym sa...

i love urban jungle...grymt bra, grymt lätt och ohyggligt snygg!!! enligt bvs rekommendationer ska ett barn kunna ha den till dom är 4,5 år...loooove it!!! den är dyr, men på blocket kan man hitta dem billiagre. kram

Anonym sa...

Kolla vagnarna på ellos! Dom har ett par st olika. Dom brukar aldrig klydda när det gäller garantier och returer om något ej skulle vara bra...