tisdag 6 oktober 2009

Önskelista

Nu är det inte allt för många månader kvar till jul och jag tänkte därför passa på att lägga ut en liten önskelista för Selmas del, eftersom hon ännu inte behärskar tangentbordet fullt ut.

Såklart så behövs ju så mycket varma saker som möjligt; raggsockar, fleecetröjor och byxor, vattentäta mössor och vantar och något varmt att linda om halsen. Mest akut är dock en åkpåse eller ett fårskinn att ha i vagnen eftersom hon sover utomhus på dagis. Sakerna behöver såklart inte vara nya, har du ett fårskinn eller en svart åkpåse som ligger och samlar damm så tar vi gärna emot den eller köper den för en liten slant.

Ett litet shout-out till våra skånska läsare, någon som har en barnstol som inte används längre och gärna vill sälja? Vi kommer antagligen ta tåget ner de kommande gångerna och skulle därför behöva en stol att sätta i Magfars bil.

Kan ju även passa på att berätta att den närmast kommande gången för Skåne-resa kommer att infalla på självaste nyårsafton. Då vet ni.

3 kommentarer:

Corze sa...

De har sovsäckar som passar i de flesta vagnar på stadium för 300kr... årets modell är i svartoch grönt... vi köpte fårra årets som är i svart och oranget (inte skrikande) det är everest... Emma älskar sin..

Anonym sa...

vad bra ni lagt ut en önskelista, alltid lika svårt o veta. kram/farmor

Angela sa...

Vad kul! Vi får boka in en middag eller något sådant så vi hinner träffas lite!