lördag 6 september 2008

Skitdag men det går.

Idag har inte varit den bästa av dagar, Smulan har däremot varit den bästa av döttrar. Vi åkte in för att skriva ut lite fotografier på Korthuset. Ett ställe som jag absolut INTE rekommenderar någon att besöka. Inte nog med att personalen var otrevlig, dom var även inte speciellt intresserade av att hjälpa sina kunder. Ta gärna era affärer någonannanstans.

För att sammanfatta har dagen bestått av den ena otrevliga människan efter den andra men som rubriken säger så har det gått, vår smula det vill säga. Idag tog hon sina första steg. 

Stoltare fader får man leta efter.

Sen var det det där med pappaledighet. Det är verkligen någonting som jag tycker om. Bättre kan det inte bli, spendera nästan varje dag med min vackra lilla flicka. Vad slår det? Jo att spendera mina dagar med den vackra flickan och äta lunch med den vackra sambon. Vi hade lunchdejt för ett par dagar sen och då hamnade vi på Creperiet. Ett ganska annorlunda ställe med väldigt god mat och väldigt bra (ibland irriterande bra) service. Perfekt för oss pappalediga att ta våra fina små flickor, gott om plats för barnvagn och ett stort plus är att det finns en liten lekhörna att ha kul i när flickan blir större. 

Pappas lunch:



2 kommentarer:

Corze sa...

Nej vad skojj =)

Gick hon helt utan stöd? Tidig tjej =)

tråkigt med sura människor.. förstör dagen rätt mycket iblnad...

Mamman och pappan sa...

Nej inte utan stöd, måste hålla händerna. Så tidig är hon inte. :) Hon står själv när hon får lov att hålla i något, typ bord eller liknande.