fredag 5 oktober 2007

Rätt eller fel?

Hade idag en liten diskussion med Mamma. Just hur situationen med att vilja ha barn är. En kvinna som jättegärna vill ha barn kan ju gå ut och hamna i säng med en kille i syfte att bli gravid.
Är detta rätt eller fel? Om man nu säger att killen aldrig får reda på att hon blev med barn, mamman är en bra mamma som utan problem kan uppfostra ett barn själv.
Alltså, ingen tar skada av det, är det okej för en kvinna att göra så?

  • Mannen får aldrig reda på det
  • Mamman kan uppfostra barnet lika bra som andra föräldrar
  • Barnet får en väldigt lycklig barndom.
Okej eller inte?
Vi kunde inte komma fram till ett klart Ja/Nej -svar

Självklart finns ju argumentet att man bör veta vem ens pappa är och att eventuellt kommer vilja veta.

Men vad tycker ni?

2 kommentarer:

Anonym sa...

FEL!!!!
Alla barn ska ha rätt att veta vem deras pappa är.
Tycker jag i alla fall :)

Anonym sa...

jag håller med! dessutom så har pappan rätt att veta att han har ett barn. Bara för att mamman bär barnet så har pappan lika mycket rättigheter när barnet är fött. För i dagsläget så kan inte besluta så mycket när barnet är i magen men efteråt så kan han ju. Kanske uppfostrar mamman barnet på ett sätt som pappan inte alls gillar och han kan inte göra något åt det för han vet inte om det. Det är lite som att stjäla något viktigt från någon och sen tycka att det man inte vet har man inte ont av. Dessutom så tror jag att barn mår bäst med en mamma och pappa som hade för avsikt att stanna hos varandra och älska varandra. I alla fall när beslutet om barn togs. Kram från angela (har kommit på att jag kan läsa er blogg från mobilen)