måndag 29 december 2008

Men palla inte alls!

Jo, nu har den där bilen lagt av igen. När jag skulle hämta den hon snälla familjen Skoglund så ville den inte alls starta, trots en hel natts batteriladdning. Gaah! Jag tycker dock att jag ska vara mycket tacksam för att vi har en bil som trots detta är mycket bra och har klarat flera långa resor till släkten i söder och tillbaka. Och batterier behöver ju bytas då och då, så är det bara. Men nu? Det kunde ju inte vara sämre tajming, riktigt riktigt kass tajming faktiskt.

Nu får kära skitbilen stå och vila ett par veckor tills det kommer besök norrifrån som kan ge en hjälpande hand vid batteribyte. Nu får jag snällt börja cykla till universitetet igen, vilket faktiskt verkligen är på tiden. Enda problemet vi har är att komma hem efter storhandling. Skåpen börjar gapa tomma och behöver verkligen fyllas, något som inte direkt kan utföras med hjälp av stadsbuss eller cykel.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men låna bil till storhandling av underbart snälla familjen Skoglund då! ;-)

Mamman och pappan sa...

Hmm, maybe i'll take u up on that offer. ;)

Anonym sa...

Haha! :-) Så du undrar över aspirinen...hehe....Jo det är så enkelt som att i aspirin finns det en syra som också finns i dyra, fina ansiktsmasker...Men det måste vara aspirin för övriga acetylsalicylsyra tabletter innehåller talk och annan skit...Den är bra om man behöver renare, klarare hy :-) Blev du klokare? KramKram