måndag 31 mars 2008

Irriterande föräldrar

Nu när man har blivit förälder får man höra både det ena och det andra från andra föräldrar. Det finns nog inte mycket som är så jobbigt som att sitta och lyssna på hur otroligt duktiga deras barn är som kan skratta, prata, gå, le och så vidare... det är otroligt jobbigt att behöva lyssna på.


Men...


Min dotter är så otroligt duktig, hon pratar och jollrar varje dag jättemycket. Kom ihåg att hon bara är åtta veckor. Hon pratar varje morgon t.ex. med solen på sin lekmatta som vi har hängt upp i vårt kök. Smulan och den här solen diskuterar någonting, som jag gärna vill veta vad det är. Hon är så duktig som pratar så mycket redan.

Och ler gör hon, hon svarar direkt när man pratar med henne och ler mot henne, direkt ler hon tillbaka och skrattar högt. Hon är så duktig som skrattar så fint och hon ler verkligen upp hela världen.

Och stark är hon. Lyckas utan (nästan) några problem lyfta sitt huvud när hon ligger på rygg och kan hur lätt som helst (nja nästan där också) dra sig upp om hon får tag på ens händer och fingrar. Hon är så duktig som är så stark redan.

Och rullar gör hon. Smulans vackra moder vaknade en gång och fick en liten chock. Då hade vår otroligt duktiga smula lyckats rulla fram till henne, i vanliga fall ligger hon mellan oss i sin egna säng. Men den natten hade hon på något sätt tagit sig från sin säng till sin vackra moder. Hon är så duktig som kan vända sig själv och rulla.



Dessa föräldrar som hela tiden
tjatar om sina barn är så jobbiga.
Vem orkar lyssna på dom?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni är sånna´ egoister!
Vi vill också ha Smulan hos oss. Se till att flytta söder ut! Låååångt söder ut.... till skåne.
Saknar henne mycket, kom snart ner med henne så återupptar vi förhandlingarna ang. Smulan vers. Wii
Ha de gutt!

Anonym sa...

och inte nog med att hon är så väldigt duktig på allt, hon är ju så fantastiskt vacker också, (rent av bedåååååååååååååååårande enligt vissa :) )
tycker......mormor antenn