söndag 9 september 2007

Lägenhetsspaneri

I fredags hände en hel del, det största var nog lägeneheterna vi tittade på. Vi letar just nu efter en större lägenhet som vi kan packa in alla våra saker i och förhoppningsvis stanna en längre tid.
Vi kollade på två (om jag inte minns helt fel, vilket kan hända) lägenheter i två skilda områden.

Den första lägenheten låg i ett område som är mycket närmre stan än vad vi är vana vid. Inte för att det är så värst långt till stan där vi bor nu, tio minuter med cykel och 15 minuter med buss... skumt jag vet...
Iallafall var området lite sådär, fick inte den där känslan av lugn när jag tänkte på att vi kanske en dag skulle släppa ut lilla ***** att leka och springa runt.
Själva lägenheten var det inget fel på, lite sliten men men, det kan åtgärdas. Hursomhelst blir det ett "nej" på den lägenheten.

Efter vi tittat på den cyklade (ja vi är cyklare, väldigt hälsosamma...) till ett annat område där vi ska titta på lägenhet på måndag.
Får se hur lägenheten ser ut men själva byggnaden och innergården där lägenheten fanns var väldigt mysig.

Nu till det stora:

Klockan 11.45 var vi framme vid lägenheten där vi både kunde se vår lilla ***** växa upp. Även där vi båda kände att vi kunde släppa ut henne vid nästintill vilken tid på dygnet som helst (ja jag vet att barn måste komma in över natten)
Och lägenheten var inte sämre den. Det är dit vi SKA flytta, får svar i nästa vecka om vi får den så alla som läser bloggen, och alla andra också för den delen, ska hålla ALLA tummar ni har, plus grannens.

Ah just det, inte för att jag orkar kolla genom vad vi skrivit i bloggen, men har vi berättat vad vår lilla kommer heta? Är ni ens nyfikna?

Nu är det dags att laga mat.

1 kommentar: