söndag 19 oktober 2008

Kraschelibang

Ingen uppdatering på en dag eller två, men detta har sin orsak i att datorn fick en släng av krasch häromdagen och tog en stund att reparera.

Storstädning igår, alltid lika skönt när det är gjort. Passade även på att montera upp nygammalt skrivbord och skapa en alldeles egen plugghörna för mig.

Fredag kväll skulle egentligen inneburit besök av Tessan, men blev inställt i sista stund. Vi passade på att mysa lite ändå och lagade en god middag och provade ett nytt vin. Vi har därför numera ännu en favorit att lägga till vår lista. Rekommenderas verkligen, en mycket angenäm överraskning för en väldigt billig peng.

Smula har blivit en dreggelfia och vi hoppas att detta kan vara början på de av oss så hett efterlängtade gaddarna. Hon har även blivit ännu snabbare och kasar runt lägenheten med hjälp av de små stadiga armarna. Krypa på alla fyra är inget för denna dam, has-kas duger bättre.

För mig blir det plugg idag, fruktade uppgifter att ta itu med nästa vecka och nästa igen. Kan avslöja så mycket att dessa innefattar kamera, videoband och talskrivande. Urk.

Förhoppningsvis hinner vi även med en liten promenad i det vackra höstvädret och en sväng till lekan så Smula får gunga.

Inga kommentarer: