söndag 4 juli 2010

Fotboll, vattenland och glass

Igår spenderade vi större delen av dagen på mitt jobb [skamlös reklam] på Gustavsvik där vi badade som aldrig förr. Det var väldigt längesen jag åkte vattenkana. Efter många liter vatten fick Selma också bada lite. Nej Selma tyckte det var väldigt kul som vanligt. När vi t.ex. besökte parken zoo för ett par veckor sedan var hon mest intresserad av allt vatten där fanns. När vi är och bada blir Selma alltid så uppspelt att hon inte riktigt vet vart hon ska ta vägen. Hon skriker VAAAATTEEEEEEN, jättemycket VAAAAAATTEEEEEEN!!! Här var det extra lyx tyckte hon eftersom här kunde man bada både ute och inne, och ja, hon kunde inte bestämma sig så hon skulle springa ut och sen in och ut och in osv. 

Dagen innan vi badade passade mamman, pappan och Selman på att ha lite kvalitetstid med varandra, vi är upptagna människor så det händer inte så ofta. Vad gör man när man ska umgås? jo vi spelar fotboll på ängen som finns här. Pappa vann! Och Selma. Mamma missade målet.

Nu sover Selma på balkongen och när hon vaknar bär det av till stan för glass. Fokladglass till mamma och pappa, Selma gillar bara foklad, inte fokladglass.

Inga kommentarer: