söndag 6 januari 2008

Var är huvudet?

Vår fantastiska barnmorska hade häromdagen lite svårt för att hitta semlans huvud. De senaste 3 eller 4 besöken vi varit på har hon varit helt övertygad om att hon legat med huvudet neråt, men inte nu längre. Så nu måste man ta det säkra före det osäkra och skicka oss på ett nytt ultraljud. Wohoo tycker vi, underbart skoj! På tisdag klockan 08.00 kliver vi ännu en gång in på specialistmödravården och får se vårt lilla mirakel.

Uppdateringarna har varit dåliga senaste tiden, men som sambon nämnde har vi varit mycket trötta. Dessutom har vi tillbringat julen och helgerna med roligare saker än att sitta vid datorn. ;) Trots tröttheten mår jag fortfarande mycket bra, har inga problem med att ta längre promenader eller springa på IKEA en hel dag. Idag har vi varit extra flitiga och röjt i klädkammaren och rensat bort allt skräp och alla kartonger från barnrummet. Skönt att äntligen få lägenheten helt ordningställd, det är ju trots allt två månader sen vi flyttade in.

Till alla er som vi inte hann träffa då vi var nere så vill vi informera om att vi kör ner igen till påsk. Då med fantastisk bebis som komplement. En fantastisk bebis som kommer att vara klädd i en fantastiskt snygg turnétröja!

Inga kommentarer: